• Dameskaarten

Informatie dameskaarten:

2x per maand is er op dinsdagavond in het clubhuis van Teylingen klaverjassen voor vrouwen. Alle dames zijn van harte welkom om aan te sluiten. Jong, oud, met veel of weinig ervaring in het klaverjassen: het kan allemaal bij deze kaartclub! Met een gemêleerde groep van circa 25 vrouwen (gemiddeld 6 tafels per avond) worden er vier ronden gespeeld met na afloop een loterij. De prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de plaatselijke keurslager ‘Scholten’. De competitie bestaat uit 15 avonden en wordt afgesloten met een gezellig warm/koud buffet op de laatste avond.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.45 uur, er wordt gestart met kaarten om 20.00 uur.
    De inleg bedraagt €5,00 (contant te betalen), inclusief 2 lootjes voor de loterij.

LET OP: Het is bij de bar alleen mogelijk om via pinbetaling uw consumpties af te rekenen.

De geplande data voor 2021-2022 zijn:

14 sept
    28 sept