• Dameskaarten

•

Op dinsdag 8 september konen we na een hele lange tijd geen kaarten eindelijk weer beginnen. Veel dames bleven nog thuis, de stap was nog te groot, maar er waren toch 4 tafels bezet.  De volgende keer hopen we op meer!

Hier volgt de uitslag:

1 Joke v Duin       6800 punten
    2 Joke v Dam     6454 punten
    3 Bep v d Geest    6454 punten
    4 Truus Warmedam   6358 punten
    Poedel Yvonne Blom 5289 punten

Dames tot over 14 dagen
    Coby  &  Ans

Informatie dameskaarten:

2x per maand is er op dinsdagavond in het clubhuis van Teylingen klaverjassen voor vrouwen. Alle dames zijn van harte welkom om aan te sluiten. Jong, oud, met veel of weinig ervaring in het klaverjassen: het kan allemaal bij deze kaartclub! Met een gemêleerde groep van circa 25 vrouwen (gemiddeld 6 tafels per avond) worden er vier ronden gespeeld met na afloop een loterij. De prijzen bestaan uit waardebonnen die te besteden zijn bij de plaatselijke keurslager ‘Scholten’. De competitie bestaat uit 15 avonden en wordt afgesloten met een gezellig warm/koud buffet op de laatste avond.

Het clubhuis is geopend vanaf 19.45 uur, er wordt gestart met kaarten om 20.00 uur.
    De inleg bedraagt €5,00 (contant te betalen), inclusief 2 lootjes voor de loterij.

De precieze data voor het seizoen 2020-2021 zijn nog niet bekend

LET OP: Het is bij de bar alleen mogelijk om via pinbetaling uw consumpties af te rekenen.