Velden in onderhoud

Velden 6 en 7 (grasvelden aan Ter Leede-zijde)  zijn hard toe aan een opknapbeurt, daar weten de gebruikers van deze velden denk ik alles van. Vandaar dat met ingang van maandag 6 mei aanstaande deze velden 6 en 7 in groot onderhoud gaan. Dit heeft gevolgen voor trainingen en wedstrijden in de maanden mei en juni 2019:

• De trainingen van veld 6 verhuizen naar veld 4.
  • De trainingen van veld 7 verhuizen naar veld 5.
  • De trainingstijden blijven in beginsel ongewijzigd.
  • De wedstrijden van de JO8, JO9 en JO10 verhuizen ook van veld 7 naar veld 5  (dit betreft 3 speelzaterdagen)
  • Het wedstrijdsecretariaat (voor wedstrijden) of Technische Zaken (voor trainingen) kan tot op het laatst besluiten te schuiven met (speel)velden, afhankelijk van de omstandigheden
  • Er zijn een groot aantal midweekse wedstrijden gepland in de maand mei en begin juni. De kans bestaat dat een training van een groep niet kan doorgaan of wordt verschoven aangezien een wedstrijd voorrang krijgt op een training

Tot slot. Vanaf 10 juni 2019  gaan ook de grasvelden 3-4-5 in onderhoud.

Namens de roostercommissie,

Paul van Beek en Hans v/d Berg