Beste spelers en ouders,

De winterstop is weer voorbij, hoewel we nog geen echte winter hebben gehad. Komende periode zijn er, in verband met de voorjaarsvakantie, minder wedstrijden ingepland. Ik raad u wel aan de site van Teylingen en de voetbalapp in de gaten te houden voor eventuele wedstrijdmutaties.

Training voorjaarsvakantie
In de vakantie is er geen training voor de JO8 t/m JO13. Mochten trainers van de teams in deze leeftijdscategorieën toch door willen trainen, zal dat door hen in de groepsapps gecommuniceerd worden.

Vrijwilligersmarkt
Afgelopen 2 weken hebben wij aan tafel gezeten bij de ouders van de jeugdteams om nieuwe vrijwilligers te werven. Teylingen heeft gelukkig een groot aantal vrijwilligers, maar helaas nog niet genoeg.

We kunnen voor veel taken nieuwe vrijwilligers gebruiken. Denk daarbij aan bardienst, scheidsrechters, trainers, grensrechters, onderhoud, sponsorcommissie enz.

Wij zijn blij dat bijna 40 mensen zich hebben aangemeld voor diverse taken. Mocht u ook uw steentje willen bijdragen, laat het ons weten. Loop gerust eens binnen in de jeugdbestuurskamer op zaterdag of stuur een mailtje naar jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl.

Wedstrijdbezoek
We hebben weer een leuk uitje in petto voor de JO11 t/m JO17, namelijk het bezoeken van een wedstrijd in de eredivisie.

4 april 18.30 uur Sparta – Heerenveen, voor de JO15 / JO17 / MO17

5 april 14.30 uur ADO – Emmen, voor de JO11 / JO13 / JO15

(spelers van de JO15 mogen ‘kiezen’ welke wedstrijd ze willen bezoeken, ze mogen dus niet naar beide wedstrijden).

Veel kinderen hebben zich al opgegeven. Mocht uw zoon/dochter ook zin hebben om mee te gaan, stuur dan nog even een mailtje naar jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl
We zullen met z’n allen met de bus naar deze wedstrijden gaan. Voor de bus zal een kleine vergoeding worden gevraagd van € 5,-.

Toernooien
Het voorjaar komt eraan, en daarmee ook de toernooien. Op 13 en 14 juni wordt het jaarlijkse Han Bastiaanstoernooi gehouden bij Teylingen. Op zaterdag voor JO8, JO9, JO10 en JO11. Op zondag voor JO13 en JO15.
Ook zullen diverse teams een toernooi spelen bij een andere vereniging.

Klik HIER voor het toernooioverzicht. Wilt u de data alvast noteren? Dit overzicht kan nog aangevuld worden!

En mochten teams aan een (extra) toernooi willen deelnemen, laat het dan weten. Dan zoeken wij een passend toernooi.

Jantje Beton collecte
In de week van 2 t/m 7 maart wordt de Jantje Beton collecte gelopen. Teylingen doet aan deze collecte mee, spelers van diverse teams zullen een wijk lopen.
Aangezien Teylingen vanuit Jantje Beton een deel van de collecte opbrengst krijgt, willen wij u vragen de collectant niet voor niets aan de deur te laten staan 😊

Wij hopen u hiermee weer op de hoogte te hebben gebracht van het jeugdnieuws.

Heeft u vragen, laat het ons gerust even weten!

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie RKVV Teylingen