Derbydag zaterdag 3/11

Zaterdag 3 november staat het sportpark de Roodemolen in het teken van de derby in de 2e klasse C zondag west 2:

RKVV Teylingen – Foreholte

Een  afwijkende dag voor een wedstrijd van ons 1e elftal. Naast de hopelijk aantrekkelijke wedstrijd om 17.30 uur zijn alle commissies al in voorbereiding om er die zaterdagmiddag en avond samen met onze buren uit Voorhout een waar feestje van te maken.

In de uren vóór en na de wedstrijd is er van alles te doen op deze dag. Zo kunnen er door de jeugd ratels geverfd worden en spandoeken gemaakt, om de sfeer rond de wedstrijd nog wat te verhogen. Om 14.30 uur is er een persconferentie georganiseerd waar jeugdleden vragen mogen stellen aan een aantal spelers, de trainer en de leider van Teylingen 1. En rond 15.30 uur worden er voorwedstrijden gespeeld tegen jeugdteams van Foreholte.

Aangezien de wedstrijd rond etenstijd gespeeld wordt is er rondom de wedstrijd natuurlijk alle gelegenheid om de inwendige mens te verzorgen.

Na de wedstrijd is er vanaf 20.00 uur een Derbyfeest met gezellige muziek.

Het bestuur.

BALSCHENKERS: