Kennis maken met voetbal

Op zoek naar een veelzijdige teamsport?

 

Kom dan gratis kennismaken met voetbal bij R.K.V.V. Teylingen!

 

Wij organiseren namelijk op 3 woensdagmiddagen leuke voetbaltrainingen. En dat wordt niet zomaar een uurtje voetballen, want ze worden geleid door niemand minder dan Laurens Mouter, voormalig hoofdtrainer van het eerste elftal van Teylingen.

 

Loopt uw kind altijd met een bal aan de voet, wil uw kind een keertje kijken of voetbal echt leuk is, of vindt uw kind het gewoon gezellig om een aantal keer mee te doen, dan is hij/zij van harte welkom!

 

De trainingen zijn bedoeld voor kinderen die dit schooljaar in groep 1, 2, 3 of 4 van de basisschool zitten en zijn op woensdag 16 mei, 23 mei en 6 juni van 16.30 tot 17.30 uur.

 

Na de drie woensdagtrainingen sluiten we af met een leuk toernooitje op zondag 10 juni van 10.30 tot 11.30 uur, waar je alles wat je geleerd hebt in de praktijk kunt brengen.

 

Deelname aan deze woensdag-trainingen is zoals gezegd gratis en geheel vrijblijvend. Al weten we bijna zeker dat je graag bij deze leuke vereniging wil horen als je er eenmaal kennis mee gemaakt hebt

 

Locatie: RKVV Teylingen
Groep: 1 t/m 4
Tijd: 16.30-17.30 uur

Kosten: GRATIS


Reacties

Kennis maken met voetbal — 2 reacties

 1. Beste Willem-Jan,

  Wat leuk dat uw dochter mogelijk wil komen voetballen ons.

  Meer informatie over lid worden bij RKVV Teylingen vind u hier: https://www.rkvvteylingen.nl/lid-worden/

  U kunt ook rechtstrees contact opnemen met Sandra van Vliet, zij beheert ook de ledenadministratie van de jeugd: 06-30914667

  Met vriendelijke groet,
  Sylvia Kruijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.