Vomar Actie

Spek de kas van r.k.v.v Teylingen met de Vomar “Klant is Koning Kaart”
Al enige tijd biedt supermarkt VOMAR de mogelijkheid aan (sport) verenigingen om een paar extra euro’s in de verenigingskas te krijgen.

Hoe werkt dit:
Verenigingsleden doen hun boodschappen bij de VOMAR en bieden bij het afrekenen de Klant Is Koningkaart (KIK-kaart) aan. Op de kaart worden de bestede bedragen bijgehouden. Ieder kwartaal maakt de VOMAR een half procent van de besteding automatisch over naar de penningmeester. Uitermate simpel dus.

R.K.V.V. Teylingen wil graag profiteren van de aktie. Ieder extra binnenkomend bedrag is welkom om de steeds meer oplopende kosten te kunnen dragen.

Wat nu te doen:
Als je al een KIK-kaart hebt en boodschappen bij de VOMAR doet hoef je niet meer te doen dan elke keer je kaart aan te bieden bij het afrekenen. De rest gaat automatisch. Als VOMAR klant verandert er niets, je spaart gewoon je VOMAR-punten, het percentage van de VOMAR voor de vereniging is extra en gaat niet ten koste van iets anders.
Wat je wel even moet doen is je naam en je KIK-kaartnummer (het 13 cijferige nummer onder de barcode aan de achterzijde van de kaart) opgeven via mail aan de Sponsorcommissie van R.K.V.V. Teylingen(sponsoring@rkvvteylingen.nl)

Als je boodschappen bij de VOMAR doet maar je hebt nog geen KIK-kaart vraag deze dan aan bij de servicebalie van de VOMAR en gebruik hem als hierboven aangegeven. Geef dan ook je naam en kaartnummer op.

Doe je je boodschappen niet bij de VOMAR dan heb je daar ongetwijfeld een goede reden voor. Zoniet, overweeg dan bij de VOMAR te gaan shoppen en de KIK-kaart te gebruiken.
Wat ook kan is het opgeven van de namen en KIK-kaartnummers van familie en buren.
Hoe meer deelnemers hoe beter. Daar moeten ze uiteraard dan wel toestemming voor geven.