ARC JO19/3 – Teylingen JO19/1 30-09-2017

ARC JO19/3 – Teylingen JO19/1 9-0

Nat geworden en afgedroogd in 1 wedstrijd

KLIK HIER voor alle foto’s van de wedstrijd

ARC, wie kent de club niet. Bekend van hun perfect georganiseerde JH-Toernooi die ieder jaar een grote happening zijn. Ontstaan in 1927 en op hoog niveau voetbal presteren. Zo ook de JO19/3 die nu al ruim bovenaan staat door monsterscores te produceren. Dat belooft niet veel goeds vandaag als het net zo gaat als vorige week.

Maar niets was minder waar. Alle kansen die men creëerde werd door hun zelf om zeep geholpen of vakkundig door Tim uit de doelmond gehouden. ARC was niet 1 maar 2 Klasse beter. Het lukte onze ploeg de bal niet meer dan over 3 schijven te spelen voordat de bal weer in voeten was van ARC. Het duurde tot de 36ste minuut voordat er voor het eerste gevist moest worden in het net. Vlak daarna dacht menigeen zelfs dat de gelijkmaker gescoord was. Een bal werd achter de doellijn opgevangen maar door de scheidsrechter, die de middencirkel als zijn domein had genomen, niet gezien. Door de consternatie bij wat spelers, was het handig snel hervatte spel, en met een goed uitgevoerde counter 2-0. Zo denk je dus gelijk te komen en zo sta je achter.

In de rust was de TKC (Teylinger Kroketten Commissie) niet alleen te spreken over het spel van ARC maar ook over de kwaliteit van deze “das Boot”. Perfecte vulling volgens de voorzitter maar een bestuurslid had nog licht commentaar, maar hiermee stoot ARC dus ook DHC van de troon.

Na de rust zou het zaak worden om de schade te beperken want ARC is gewoon superieur op het veld. In de 56ste minuut werd het 3-0 en daarna ging het erg hard. Er was geen houden aan en het is dat de spitsen veel kansen onbenut lieten anders waren de dubbele cijfers aangetikt. Toen het laatste fluitsignaal had geklonken had en de regen inmiddels grotere vormen had aangenomen stond de 9-0 op de teller. Volgende week wederom een lastige wedstrijd tegen de buurman Ter Leede. Hiervan willen we niet verliezen, maar met het getoonde spel zal er dus uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden de komende wedstrijden.

Forza Teylingen

ARC JO19/3 – Teylingen JO19/1 30-09-2017 — 1 reactie