• Assistent scheidsrechter(s) gezocht voor Teylingen 1

• Wij zijn op zoek naar jou!
    Als grensrechter, ofwel de vlagger, maak je onderdeel uit van het arbitrageteam. Voor de wedstrijd wordt je altijd uitgenodigd bij de bondsscheidsrechter voor een praatje. Moet je wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschop of een vrij trap? De KNVB scheidsrechter vertelt je hoe hij de samenwerking ziet en daarnaast is er altijd gelegenheid om ook je eigen vragen te stellen.

Wij zijn van mening dat iedereen die een beetje affiniteit heeft met het spel, kan vlaggen! Jong of oud kan het met een aantal wedstrijden onder de knie krijgen. Voor iedereen die toch nog twijfelt, neem eens een kijkje op de “instructie assistent- scheidsrechters” van de KNVB. https://assistentscheidsrechter.knvb.nl/#intro

Naast de formaliteiten, de spelregels en twee keer 45 minuten op het veld is het voor een vereniging als de onze net zo belangrijk dat we het gezellig hebben met elkaar voor en na de wedstrijd, ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Hier staan we dan ook voor, en wij nemen jou graag op in de staf, de spelersgroep en de supporters!

Onze voorkeur gaat uit naar een “vaste” grensrechter. Maar ook geïnteresseerden die niet elke week willen of kunnen, nodigen wij uit om te reageren, zodat wij de “poule” van grensrechters uit kunnen breiden, indien er geen vaste grensrechter gevonden wordt.
    Heb je interesse of heb je vragen, neem dan contact op met onze TC via technischezaken@rkvvteylingen.nl of via 06-29223786.