• Benefiet Keezen: Geannuleerd

 • Update 12-3-2020: In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus is dit evenement geannuleerd.

  -

  Op vrijdag 13 maart organiseert Fer vd Vlugt in samenwerking met Albert Koppier voor de 2e maal een Keeztoernooi bij RKVV Teylingen dat in het teken staat van de Homeride. Vanaf 19 uur is het clubhuis geopend voor inschrijven en we starten om 19.30 uur met het toernooi.
  Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per koppel. Vooraf aanmelden kan via door een mail te sturen naar Fer of Albert.

  Hieronder legt Albert Koppier uit wat de Homeride is en vooral, waarom hij zich hiervoor inzet.

  Na 2 FANTASTISCHE Homeride’s in 2017 en 2019, wil ik mij weer inzetten om samen met het TGV Homeride Team er in 2020  weer een GROOT SUCCES van te maken, waarbij het Ronald McDonald Huis/Sophia Rotterdam natuurlijk de GROTE WINNAAR IS.

  Waarom zetten we ons in voor de Ronald McDonald Huizen?
  Ik draag het Ronald McDonald Fonds een warm hart toe. Mijn neef Jasper heeft samen met zijn vrouw dankbaar gebruik gemaakt van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam toen hun kinderen Gijs en Teun 3 maanden in het ziekenhuis lagen. Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Dankzij de Ronald McDonald Huizen kan een ziek kind z’n ouders dichtbij  hebben.

  Wat is HomeRide?
  HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 27 en 28 juni 2020 plaatsvindt. Deelnemers fietsen met teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen. Door op de fiets deze grote afstand af te leggen, zorgen we er voor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn.

  Voor meer informatie kan je gaan naar https://www.homeride.nl/nl/homerider/albert-koppier of  https://www.homeride.nl/nl/teams/tgv-homeride-team of https://www.homeride.nl/nl/acties/collegas-gemeente-leidschendam-voorburg

  Bedankt voor jullie aandacht en hopelijk steun door deelname aan het Keeztoernooi,

  namens het gehele TGV Team
  vriendelijke groet,

  Albert Koppier