Bezoek van Sinterklaas & Pietenvoetbal

Natuurlijk kan een bezoek van Sinterklaas aan Teylingen ook dit jaar niet ontbreken!! Sinterklaas heeft aangekondigd dat hij op zaterdag 23 november weer langs komt en dan ook zijn allerbeste voetbalpieten meeneemt!

Alle onze Hummels, JO8 en JO9 spelers mogen daarom op vrijdag 22 november tussen 18.15-18.45 uur hun schoentje (met kleurplaat) brengen bij de openhaard in het clubhuis (jeugdhonk).

Zaterdag 23 november mogen om 10.15 uur de schoentjes weer opgehaald worden en wachten we Sinterklaas buiten op rond 10.30 uur.

Na het bezoek van Sinterklaas in het clubhuis gaan we met z’n allen naar het veld voor een wedstrijd tegen zijn pietenteams.

Makkelijke sportieve kleding is voldoende voor die kinderen die mee willen voetballen.