BHV cursus op herhaling

Beste vrijwilligers van Teylingen,

Vorig jaar april hebben wij een BHV training gegeven, wat naar ons idee een topavond was.

Er was heel veel animo en het werd een heel gezellige avond.

Het werd georganiseerd door First Response op een erg leuke en leerzame manier, het vond plaats in onze eigen clubgebouw. Er was een heel parcours uitgezet door het hele clubgebouw met verschillende onderdelen  waar we dan in groepen van ongeveer 7  mensen doorheen geloosd werden.

Nu is zo’n BHV training erg belangrijk  en moet jaarlijks worden herhaald, dus het bestuur heeft besloten dat we dit jaar weer een training mogen organiseren.

Aan het einde van de avond wordt er een officieel pasje aangemaakt,  voor een ieder die heeft mee gedaan. vorig jaar liep het uitdelen van de pasjes niet zoals het hoorde, maar zal dit jaar anders gaan. Dit pasje en dus  de cursus is maar 1 jaar geldig

Het is de planning om deze avond te houden op maandagavond 6 mei 2019 of 13 mei 2019.

We hopen dat er weer een hoop mensen aan mee zullen doen!!

Je kan je opgeven bij marijkevbeek@live.nl

Geef daarbij ook even aan voor welke datum je kiest.

Wanneer er heel veel deelnemers zijn gaan we kijken of er 2 avonden georganiseerd kunnen worden.

Geef je op want vol=vol