• Club van 100 sponsort coachjassen

• Door een bijdrage van de Club van 100 lopen onze jeugdcoaches er weer lekker warm én zeer representatief bij!

Hoewel dit seizoen gedomineerd wordt door Corona en alle maatregelen hieromtrent, is er bij de jeugd onder de 18 jaar toch nog volop reuring. Helaas is het niet mogelijk om competitiewedstrijden te spelen, maar onderling worden er volop wedstrijden/mix-toernooien georganiseerd. En ook de trainingen vinden zoals gewoonlijk 2x per week plaats. En vanaf nu dus met coaches langs de lijn in lekkere warme jassen, in uiteraard onze RoodZwarte clubkleuren.

Veel dank dus aan de Club van 100!

Wilt u ook lid worden en het op die manier mogelijk maken dat er voor de jeugd extra middelen/materialen beschikbaar zijn? U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen aan clubvan100@rkvvteylingen.nl  met uw NAW gegevens en de naam die op het bord vermeld moet worden.

Wij verzoeken u daarna het bedrag, € 50,- voor personen en € 100,- voor bedrijven, over te maken op NL33 RABO 0120 4978 08 t.n.v. Stichting Club van 100 voor R.K.V.V. Teylingen o.v.v van uw naam.