Contributieverhoging

Contributies en donaties seizoen 2018-2019

De zoals altijd zeer geslaagde slotdag is geweest dus het seizoen 2017-2018 is afgelopen. Tijd om de balans op te maken en alweer vooruitkijken naar het seizoen 2018-2019. Omdat de voetbal gerelateerde kosten aankomend voetbaljaar hoger gaan zijn dan dit voetbaljaar en inkomsten via sponsoren achterblijven zijn wij helaas genoodzaakt om de contributies iets te verhogen. Zoals in de jaarvergadering besproken worden de facturen voor de contributies en donaties in september rondgebracht en van degene die een machtiging hebben afgegeven worden de contributies en donaties dan ook in september geïnd. Ik verzoek degene die een factuur ontvangen deze zo snel mogelijk te voldoen. Hiermee wordt niet alleen het lidmaatschap aan de KNVB afgedragen maar worden, naast natuurlijk het voetballen ook goede en leuke dingen bij de vereniging gedaan. Ons motto is niet voor niets “R.K.V.V. Teylingen, meer dan voetbal alleen”. Hieronder het gehele overzicht van de contributies en donaties.

Senioren                        €           195

JO-19                            €           130