• Derby Teylingen - Warmunda

• Zaterdag 16 oktober staat de enige derby van dit seizoen in de gemeente Teylingen op het programma en dat laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan!

Om 17.00 uur trappen we op de Roodemolenpolder af voor een sportieve strijd tegen Warmunda. In de dugout aan Teylingenzijde mag Pepijn Smit als pupil van de week naast de reservespelers plaatsnemen, aan Warmundazijde zal dat Boet Duynstee zijn.

Om 15.45 uur spelen de JO12-2 en JO11-1 van beide clubs nog een voorwedstrijd tegen elkaar, waarbij enige aanmoediging natuurlijk niet mag ontbreken!

Het terras is deze zaterdag overdekt met tenten en rondom de wedstrijd is er een buitentap aanwezig en worden er heerlijke hamburgers gebakken.

En natuurlijk hebben we een fantastische afterparty georganiseerd waar iedereen van harte welkom is! Om 19 uur zal zanger Johan van Duijn de sfeer er al goed inbrengen met zijn Nederlandstalige nummers en rond 22 uur komt zangeres Cindy om de laatste uurtjes van deze derby-zaterdag feestelijk af te sluiten.

Helaas ontkomen we er niet aan om enkele coronamaatregelen te nemen, maar hebben alle vertrouwen in jullie medewerking hierin:
    - Toegang tot de gehele kantine alleen met een QR-code en ID bewijs.
    - Er worden polsbandjes uitgedeeld zodat u in en uit kunt lopen.