• Druk bezochte Jubileumreceptie 6 juni 2024

 • nder belangstelling van veel Teylingers, sponsoren, bestuursvertegenwoordigers van diverse verenigingen en KNVB én de burgemeester en wethouder, hebben we donderdag een toost uitgebracht op het 100-jarig jubileum van onze club.

  In zijn toespraak stond voorzitter Rogier Landwer Johan stil bij de afgelopen 100 jaar en sprak een dankwoord uit naar vooral alle vrijwilligers. Die dank werd op individuele basis kracht bijgezet.  Maar niet eerder dan dat het eerste elftal op het podium de schaal in ontvangst nam voor het behaalde kampioenschap in de 4e klasse. 

  De nieuwe onderscheiding “Vrijwilliger van het jaar” viel ten deel aan onze teammanager van de selectie FRANK MENS. Zijn tomeloze en zeer diverse inzet binnen onze vereniging en specifiek voor de selectie, zijn van essentieel belang en staan mede aan de basis van uiteindelijk dit jaar het behalen van het kampioenschap.

  Vervolgens bleef MO AIT EL HOUSSI sprakeloos van zijn onderscheiding Lid van Verdienste. Een verering die hem eerder was toegedacht tijdens de ALV maar door omstandigheden niet kon doorgaan. Mo was voor de Technische Zaken een belangrijke spil en heeft vooral in de overgang van het zondag- naar het zaterdagvoetbal een essentiële rol gespeeld. 

  Tot slot was er een erkenning voor de man die iedereen bij Teylingen kent. RICK RUTTEN is Erelid van onze vereniging. Wat heeft hij al niet gedaan of doet deze Teylinger voor onze vereniging. Na zijn actieve loopbaan teambegeleider, grensrechter, bardiensten, het wassen van kleding, scheidsrechter, scheidsrechter coördinator. We zullen vast nog taken vergeten. Kortom, meer dan terecht voor onze Rick. 

  De avond werd afgesloten met een gezellige borrel en veel belangstelling in het tijdelijke Teylingen-Museum.

   

  Meer foto's van deze avond vind je HIER