• Electro World Duynstee is sponsor van de maand

• Een nieuwe maand, dus zetten we wederom een bekende sponsor in de spotlights: Electro World Duynstee, al sinds 1969 in Sassenheim dé speciaalzaak voor bijna alles waar een stekker aan zit... Deze maand laten wij u kennis maken met Bram de Boer en Richard Duynstee en hun mooie winkel aan de Hoofdstraat.

Mede-eigenaar Bram de Boer wees ons wel alvast op de fraaie actie die zij rond het EK voetbal hebben: door (gratis!) mee te doen aan de EK poule van Electro World kun je een Philips 50” Ultra HD TV voor RKVV Teylingen winnen. Daar zullen heel veel leden veel plezier van hebben tijdens het kijken van voetbalwedstrijden in het clubhuis! Dus vul snel de poule in op www.electroworldekpool.nl

Wij kijken uit naar het verslag van het gesprek dat onze sponsorcommissie had met Bram de Boer.