• Even voorstellen: Davey Braggaar

 • Hij heeft al bij diverse clubs in de bollenstreek gespeeld en is vanaf dit seizoen te vinden in de selectie van Teylingen: Davey Braggaar. Met het beantwoorden van de bekende vragen stelt hij zich voor. 

  1.Naam

  Davey Braggaar

  2. Leeftijd:

  26

  3. Waar woon je:

  Lisse

  4. Wat doe je in het dagelijks leven:

  Op dagelijks vlak werk ik bij Belkin als junior account manager. Daarnaast ga ik met enige regelmaat naar de sportschool.

  5. Verliefd, verloofd, getrouwd:

  Al 8 jaar samen met mijn vriendin

  6. Welke positie speel je:

  Keeper

  7. waar heb je gevoetbald:

  Ik heb aardig wat clubs mogen afwerken zoals:

  FC lisse, Feyenoord, Stormvogels, Quick Boys, Ter leede, SV Hillegom.

  8. wie is je favoriete speler en voor welke club ben je:

  Favoriete club:

  Binnenlands: Ajax

  Buitenlands: Manchester City

  Mijn favoriete speler op dit moment is Zlatan Ibrahimovic

  Favoriete keeper: Buffon.

  9. Wat verwacht je van komend seizoen:

  Ik ga er zonder verwachtingen in. Maar ik denk dat leuke wedstrijden, goede resultaten en een probleem vrije competitie zeker welkom zijn. Er zit veel potentie in de groep, en ik geloof er in dat dit ook tot ze recht zal komen. Voor mezelf wil ik alles uit het komende seizoen halen wat er in zit.

  10. Wat wil jezelf nog vertellen:

  Laat het seizoen maar beginnen! Wil je meer weten over me? Ik ben altijd in voor een praatje!