Lentefeest

7:00 PM - 8:30 PM

Clubhuis RKVV Teylingen

Categorieën

Op zaterdag 30 maart is het jaarlijkse “Lente-feest” voor onze jeugdleden in de JO8  t/m JO11 en hun leiders en trainers.

Van 19.00 uur tot 20.30 uur doen we met z’n allen weer leuke, soms nieuwe spellen, maar natuurlijk niet zonder de kers op de taart: Het Mummie spel.

Trommel dus al je team genoten, leiders en trainers op voor een gezellig Lente-feest.

Als je er bij bent, graag even aanmelden onder vermelding van naam en team vóór woensdag 27 maart 2019 via activiteitencommissie@rkvvteylingen.nl

Er worden van te voren teams gemaakt met alle jongens en meisjes door elkaar heen, dus vergeet je niet aan te melden, anders zit je niet ingedeeld.

Verzoek aan de leiders en trainers: graag ook doorgeven of jullie erbij zijn, want zonder jullie kunnen we deze avond niet organiseren.