Start Grote Clubactie

Date(s) - 14/09/2019
8:00 AM - 12:00 PM

Categorieën

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. RKVV Teylingen doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Daarom krijgen al onze leden 2 loten om zelf te (ver)kopen en ontvangen alle jeugdleden O8 t/m O13 een boekje waarmee zij extra loten kunnen verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Papieren loten: We al onze leden 2 papieren loten en ontvangen van hen 6 euro voor de loten. Dit dient vóór 13 oktober betaald te worden bij de gastvrouw/gastheer in de jeugdcommissiekamer.

Tip: kijk de komende weken even regelmatig in de sporttas van uw kind, de ervaring leert dat de envelop met loten daar vaak achter blijft…

Verkoopboekje (jeugdleden O8 t/m O13): Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Er worden die dag door de teamleiders verkoopboekjes aan de O8 t/m O13 uitgereikt en je mag meteen beginnen met de lotenverkoop. Ook de 2 loten die ieder lid krijgt om zelf te (ver)kopen, worden vanaf deze dag door de leiders uitgereikt aan de kinderen.

Klik voor meer informatie.