• FC Oegstgeest en Teylingen geven beiden niet toe

  • Terwijl niemand in Oegstgeest voor de lol zijn hond uitliet deze middag moesten FC Oegstgeest en Teylingen wel het strijdtoneel op. De topper eindigde doelpuntloos en op die uitslag was niets aan te merken. Spannend was het tussen even over half drie en half vijf wel, maar de confrontatie kwam zelden tot wasdom. Beide ploegen moesten toezien, hoewel ingecalculeerd, dat de eerste prijs werd gewonnen door SJZ.

    FC Oegstgeest trad niet volledig aan (enkele middenvelders ontbraken onder meer), maar gezien de opstelling mocht worden opgemaakt dat de ploeg van Huig Jan Heeringa breed is. Bij Teylingen viel op dat Bas Gozeling vanaf de bank begon.

    In de openingsfase probeerde de FC het initiatief te pakken zoals SJZ dat enkele weken terug juist deed tegen de ex-derdeklasser. Teylingen moest wel wat terug, maar eigenlijk gebeurde er niets voor de doelen. Wel moest er kort daarna al gewisseld worden. Ruben Morin ging er vanaf en daardoor kon de van een blessure juist terugkerende Joey Driessen zijn plek op het middenveld weer heroveren.