Foto van de maand

De tijd dat er op zaterdag druk “genotuleerd” werd langs de lijn voor een leuk wedstrijdverslag lijkt definitief voorbij. Andere tijden zijn aangebroken, waarbij men pen en papier vervangen heeft voor een digitaal fototoestel (of smartphone) waarmee ettelijke leuke plaatjes geschoten worden. Om al deze mooie, grappige, stoere en unieke foto’s ook de aandacht te geven die zij verdienen, hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen: de Foto van de maand.

Stuur jullie favoriete foto’s vóór de laatste zondag van de maand naar redactiejeugd@rkvvteylingen.nl en maak daarmee kans op een patatje met frisdrank met het hele team.

Meerdere foto’s per team zijn toegestaan, zolang het maar een moment voor, tijdens of na de wedstrijd betreft. Vermeld er duidelijk bij wanneer de foto is genomen, welk team het betreft en zo mogelijk de namen van de kinderen die op de foto staan.

Uit alle inzendingen kiest de redactie hun 3 favorieten, waarna het aan jullie, onze volgers, is om de foto’s te “liken”. De foto met de meeste likes is de winnaar.

Wij kijken vol verwachting uit naar jullie fotomomenten