Foto’s slotdag 2018

Het was weer een mooie slotdag, goed voetbalweer en bijna 100 deelnemers aan het mixed-toernooi voor senioren, A- en B- jeugd en ook ruim 100 voetballertjes bij de overige jeugd.  Enthousiaste deelnemers,veel jeugd met hun ouders om de spelers aan te moedigen bij hun toernooi en penaltyfinale. Met een redelijke temperatuur, vol terras, heel veel prijzen, disco en de nodige biertjes werd het seizoen gezellig afgesloten.

 

Al deze activiteiten leverde prachtige, mooie en grappige momenten op, welke Peer Compeer weer heel mooi vastgelegd heeft.

 

FOTO’S PENALTY BOKAAL

FOTO’S JEUGD

FOTO’S KAMPIOENEN EN DIVERSEN

FOTO’S SENIOREN

 

Heel veel dank aan de mede organisatoren en de vrijwilligers. Ook dank aan de heren scheidsrechters voor hun wedstrijdbegeleiding, de mannen van het onderhoud voor het plaatsen van de doeltjes en natuurlijk de grote groep clubhuismedewerkers.

 

De vakantieperiode breekt nu aan en we wensen een ieder een fijne vakantie toe. Tot in augustus voor weer een succesvol en gezellig voetbalseizoen.

 

Vaste scheidsrechters bedankt:

Graag willen we alle vaste Teylingen-scheidsrechters bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Het is zeker niet altijd leuk om in het veld leiding te geven aan zoveel beste “stuurlui”!!!

Ook volgend seizoen hopen we weer een beroep op jullie te mogen doen.

 

Namens technische commissie,

Hans van den Berg.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.