Grote Clubactie 2018

Op zaterdag 15 september 2018 is de Grote Clubactie gestart. RKVV Teylingen doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Daarom krijgen al onze leden 2 loten om zelf te (ver)kopen en ontvangen alle jeugdleden O8 t/m O13 een boekje waarmee zij extra loten kunnen verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische  prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten met een verkoopboekje is heel eenvoudig.  Wij werken namelijk met eenmalige machtiging:
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Er worden die dag door de teamleiders verkoopboekjes aan de O8 t/m O13 uitgereikt en je mag meteen beginnen met de lotenverkoop. Ook de 2 loten die ieder lid krijgt om zelf te (ver)kopen, worden vanaf deze dag door de leiders uitgereikt aan de kinderen. Tip: kijk de komende weken even regelmatig in de sporttas van uw kind, de ervaring leert dat de envelop met loten daar vaak achter blijft…

Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten uit het boekje verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Bonus voor extra loten én gratis entreekaarten
Om je te bedanken voor je inzet voor de club ontvangen verkopers voor elk verkocht lot in het verkoopboekje 50 cent. Bij 20 of meer verkochte loten krijg je via de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Stuur hiervoor even een mail naar Sylvia kruijer: pr-en-communicatie@rkvvteylingen.nl

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de gastvrouw/gastheer in de jeugdcommissiekamer vóór 14 oktober Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt én betaald jou de bonus uit van 50 cent per verkocht lot.

Betaling 2 eigen loten
Zoals vermeld krijgt ieder lid 2 loten om zelf te kopen, dan wel te verkopen aan familie, vrienden, buren, enz. De opbrengst hiervan (6 euro) dient in een envelop met je naam, vóór 14 oktober ingeleverd te worden in de jeugdcommissiekamer

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!
Met vriendelijke groet,
Sylvia Kruijer
Clubcoördinator RKVV Teylingen

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.