Grote Clubactie 2019

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. RKVV Teylingen doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Daarom krijgen al onze leden 2 loten om zelf te (ver)kopen en ontvangen alle jeugdleden O8 t/m O13 een boekje waarmee zij extra loten kunnen verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Papieren loten: We al onze leden 2 papieren loten en ontvangen van hen 6 euro voor de loten. Dit dient vóór 13 oktober betaald te worden bij de gastvrouw/gastheer in de jeugdcommissiekamer.

Tip: kijk de komende weken even regelmatig in de sporttas van uw kind, de ervaring leert dat de envelop met loten daar vaak achter blijft…

Verkoopboekje (jeugdleden O8 t/m O13): Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Er worden die dag door de teamleiders verkoopboekjes aan de O8 t/m O13 uitgereikt en je mag meteen beginnen met de lotenverkoop. Ook de 2 loten die ieder lid krijgt om zelf te (ver)kopen, worden vanaf deze dag door de leiders uitgereikt aan de kinderen.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de gastvrouw/gastheer in de jeugdcommissiekamer vóór 13 oktober. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? De aanwezige gastvrouw/gastheer op zaterdag kan jou een nieuw boekje geven.

Bonus voor extra loten
Om je te bedanken voor je inzet voor de club ontvangen verkopers voor elk verkocht lot in het verkoopboekje 50 cent! Je ontvangt de bonus direct bij het inleveren van je boekje bij de gastvrouw/gastheer.

Verkoop 20 loten en ontvang van Sylvia Kruijer (clubcoördinator) een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help jouw vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Sylvia Kruijer (pr-en-communicatie@rkvvteylingen.nl) een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun  je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor Teylingen! Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Sylvia Kruijer