Grote Clubactie van start

Vandaag, zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. RKVV Teylingen doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Daarom krijgen alle leden via de leiders 2 loten om zelf te kopen of te verkopen aan wie je wilt, aan bijvoorbeeld familie, vrienden, buren enz. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas!

Wij ontvangen de verschuldigde 6 euro voor de 2 ontvangen loten graag per omgaande, inleveren kan in de jeugdcommissiekamer.

Daarnaast ontvangen alle jeugdleden O8 t/m O13 nog een boekje waarmee zij extra loten kunnen verkopen. Voor hen is de onderstaande informatie van belang.

Verkoopboekje (jeugdleden O8 t/m O13): Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de gastvrouw/gastheer in de jeugdcommissiekamer vóór 13 oktober. Wil je meer verkopen? De aanwezige gastvrouw/gastheer op zaterdag kan jou een nieuw boekje geven.

Jouw inzet is goud waard!
Om je te bedanken voor je inzet voor de club ontvangen verkopers voor elk verkocht lot in het verkoopboekje 50 cent! Je ontvangt de bonus direct bij het inleveren van je boekje bij de gastvrouw/gastheer.

Help de vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Sylvia Kruijer (pr-en-communicatie@rkvvteylingen.nl) via een e-mail een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. Ook kun  je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

Win!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor Teylingen! Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Sylvia Kruijer
Clubcoördinator bij RKVV Teylingen