• Happy Bodies Lifestyleclubs

 • Wij zijn met de sponsorcommissie langs geweest bij Happy Bodies in Sassenheim en hebben Michael hier mogen interviewen over zijn verleden, het sporten, gezondheid en RKVV Teylingen. Dit interview zullen wij volgende week met u delen, maar graag willen wij u hier alvast kennis laten maken met Happy Bodies Lifestyleclubs zelf! 

  Dat sporten erg belangrijk is in het leven, dat weten wij als sportvereniging als geen ander! En dat het leven soms wat druk is om te sporten merken wij ook steeds meer! Bij Happy Bodies weten zij dit ook als geen ander en daarom hebben zij een concept bedacht waarbij je maar 35 Minuten per dag hoeft te sporten!  

  Hoe werkt dit nou?  

  Bij Happy Bodies vinden ze het erg belangrijk dat iedereen, van jong tot oud aan sport doet! Omdat dit soms heel wat tijd kost heeft een Duitse fysiotherapeut -en sportwetenschapper de Milon Cirkel bedacht. De cirkel bestaat uit 12 hypermoderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. In deze circle worden al jouw spiergroepen benut. Door hulp van de personal trainers wordt een goede en gerichte training samengesteld voor jou persoonlijk! Hierdoor ben je maar 35 minuutjes per keer aan het sporten, maar wel met maximaal resultaat! 

  En wist u dat:  

  Uit een recent onderzoek, dat onlangs in het tijdschrift Circulation van de American Heart Association werd gepubliceerd, blijkt dat volwassenen die twee tot vier keer de momenteel aanbevolen hoeveelheid matige of krachtige fysieke activiteit per week uitvoeren, significant langer leven. In het onderzoek werden meer dan honderdduizend mensen voor een periode van dertig jaar gemonitord. Het risico op vroegtijdige sterfte is 21 tot 23 procent minder bij mensen die twee tot vier keer de aanbevolen  hoeveelheid intensieve lichaamsbeweging deden, en 26 tot 31 procent voor mensen die twee tot vier keer de aanbevolen hoeveelheid matige lichaamsbeweging per week deden 

  Wilt u nog wat meer informatie kunt u natuurlijk altijd even binnen lopen bij Happy bodies in het centrum van Sassenheim!