In memoriam, Femmy Janssen

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Femmy Janssen is overleden. Femmy was al enige tijd ziek.

Femmy was bij Teylingen een bekende “voetbalmoeder”. Haar zoons speelden in de jeugd van Teylingen, echtgenoot Luuk heeft menige jeugdwedstrijd gefloten evenals zoon Mark. Ook kleinzoon Lucas is alweer enige jaren lid bij ons.

Zelf was zij jarenlang actief  bij de activiteitencommissie. Wij kennen Femmy als een opgeruimde, positieve vrouw met een heerlijke aanstekelijke lach. Ondanks haar drukke gezin stond zij altijd klaar om voor de jeugd van Teylingen iets leuks te organiseren.

Wij wensen Luuk en hun kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen en hopen dat de vele mooie herinneringen de gedachten aan Femmy levend houden.

Namens RKVV Teylingen

Sylvia Kruijer

In memoriam, Femmy Janssen — 3 reacties

1. Langs deze weg wil ik Luuk en de kinderen en kleinkinderen condoleren met het enorme verlies van zijn lieve vrouw, hun lieve moeder en hun lieve oma !!! Ik wens een ieder dan heel veel sterkte toe de komende tijd !!!! Het zal zeker niet meevallen !!!! Nogmaals heel veel sterkte !!! Ik denk aan jullie !!!

Rene van der Krogt