• In memoriam: Ruud de Zwart

• Wij ontvingen het verdrietige nieuws dat Ruud de Zwart op 87-jarige leeftijd is overleden.

Ruim 50 jaar lang was Ruud samen met zijn vrouw Annie zeer betrokken bij onze vereniging. De lijst met vrijwilligerstaken is lang. Waar we Ruud allemaal van kennen zijn de momenten dat hij bardienst had en in de onderhoudsgroep het schoonmaakwerk voor het clubhuis voor zijn rekening nam. Ruud was ook de bedenker van de Teylingen toto. Vanwege zijn werk voor de club en de energie en tijd die hij ons heeft gegeven is hij in 2011 door de leden benoemd als lid van verdienste. Vanwege zijn gezondheid is Ruud een aantal jaren geleden gestopt met vrijwilligerswerk en woonde hij samen met Annie in de Bernardus.

Wij herinneren Ruud en zijn dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor Teylingen. We wensen Annie, familie en vrienden heet veel sterkte.

Namens RKVV Teylingen
    Rogier Landwer Johan, voorzitter