• Indeling 1e fase KNVB beker jeugdteams

• De KNVB heeft de bekerindeling eerste fase van het voetbalseizoen 2023-2024 bekend gemaakt.  Een totaaloverzicht vindt je HIER.  De indeling is per team ook terug te vinden in de app Voetbal.nl. Het wedstrijdprogramma maakt de KNVB bekend vanaf zaterdag 12 augustus 2023. Hou bij het programma er nog wel rekening mee dat alle clubs de aanvangstijden nog kunnen verschuiven.

De opzet van de competities is gelijk aan voorgaand seizoen. De pupillen (O8 tot en met O12) spelen in vier korte fasen, waarbij op basis van de behaalde resultaten na iedere fase een herindeling volgt. De O13 t/m O19 kennen twee korte fasen (najaar) en één langere fase (voorjaar). Ook hier volgt na iedere fase een herindeling. De competitie voor de O7 regelen de regioclubs zelf. Nadere informatie hierover volgt nog.

Vanaf zaterdag 2 september starten de eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen. Op zondag 27 augustus trapt de jeugdafdeling af met de jaarlijkse Kick-Off ochtendtraining voor alle teams, met ook speciale aandacht voor het jubileumjaar.