• Interview Sponsor van de maand Play2Improve

 • Onlangs heeft u het interview met Rob Jonkman kunnen lezen via onze sociale media en website. Dit is het vervolg op dat interview, maar dan inhakend op de sponsor: Play2Improve.

  Deze voetbalschool wordt aangestuurd door Rob Jonkman, Youssef ait el Houssi en Kevin Compier. Rob heeft u inmiddels wat over kunnen lezen, maar wie zijn de anderen?
  De meeste Teylingers zullen Youssef wel kennen. Youssef heeft in de jeugd en ook in het eerste van Teylingen gespeeld, om later via SJC, een lange tijd Ter Leede en uiteindelijk zijn actieve voetbalcarriëre af te sluiten bij UVS. Inmiddels is hij gestopt en ligt zijn focus volledig op zijn werk. Naast Play2Improve is Youssef ook werkzaam als maatschappelijk begeleider van kinderen in Amsterdam.
  Kevin is vooral bekend bij onze buren in Voorhout. Kevin heeft ongeveer zijn hele jeugd bij Foreholte gespeeld en is er al snel ook jeugdtrainer geworden. Dit heeft hij zeer succesvol doorgezet en inmiddels is hij naast Play2Improve ook werkzaam bij ADO Den Haag. Hij is hier momenteel hoofdtrainer van de Jo-15 en vanaf komend seizoen is hij verantwoordelijk coördinator van de onderbouw. Met de technische kennis zit het bij Play2Improve dus wel goed met deze mannen! Een mooie mix van ervaring in verschillende niveaus van zelf voetballen, training geven en omgang met diverse leeftijdscategorieën.

  Play2Improve is een voetbalacademie die in 2015 is opgericht, omdat er bij veel verenigingen steeds minder vrijwilligers beschikbaar waren om trainingen te faciliteren. De mannen vonden het vooral zelf erg leuk om trainingen te geven en ook het concept “train de trainer” werdt steeds vaker gebruikt. Zodoende konden de voetbalverenigingen in de Bollenstreek de kennis van de (jeugd)trainers op peil houden.

  Het voordeel voor Rob, Youssef en Kevin was, dat zij naast het management van het bedrijf, ook de trainers waren. Ze waren in principe in staat om ieder event of training zelf te kunnen geven. Dit maakte het bedrijf zo sterk en flexibel.

  Het enige wat door de jaren heen op een wat lager pitje is gekomen, is hockey. Dit was een onderdeel waar ook veel vraag naar was, maar mede omdat de mannen hier zelf wat minder ervaring mee hadden, zijn ze hiermee gestopt. Het niveau moet altijd 100% zijn, anders moet je stoppen. En zo geschiedde.

  Inmiddels is Play2Improve uitgegroeid tot een bedrijf waar alles wat denkbaar is op het gebied van voetbal georganiseerd kan worden. Van kinderpartijtje tot individuele technische trainingen en van train de trainer tot vakantie evenementen op voetbalclubs. Voor al deze activiteiten heeft play2improve al circa 8 jongens in dienst. Deze jongens kunnen activiteiten begeleiden en trainingen geven.

  Deze week, op maandag 1 mei en dinsdag 2 mei, was Play2improve aanwezig bij de voetbal2daagse bij Teylingen.

  Deze evenementen zijn inmiddels de corebusiness van het bedrijf. "Bij deze evenementen zie je de jongens en meisjes echt genieten! De hele dag bezig zijn met een voetbal en spelletjes is prachtig voor die kids." aldus Rob Jonkman.

  Over de toekomst is Rob ook duidelijk: “Dit bedrijf loopt nu echt lekker en zoals het nu gaat willen wij graag door. Wij kunnen dit goed combineren met ons huidige werk en thuissituaties”.

  Bij R.K.V.V. Teylingen zijn we erg blij met de nauwe samenwerking met Play2improve en Rob Jonkman. Het is iets om trots op te zijn dat een jongen/man van de club zoveel kan betekenen voor onze vereniging en dat een club daar iets terug voor kan doen.

  Zoals al eerder aangegeven zal Play2improve de J07 de komende jaren gaan voorzien van complete tenues. Een fantastische ontwikkeling voor onze jongste jeugd!

  Nogmaals, veel Teylingen dank aan Play2Improve!