JEUGDHONK

Jeugdtreffer 25 juni 2018

 

Dit was het dan…

 

Een prachtig seizoen is voorbij en dit is dus het laatste clubblad. Niet alleen voor dit seizoen, maar voor altijd… Voor de laatste keer op zondagavond achter mijn computer kruipen om het jeugdgedeelte voor het clubblad in elkaar te zetten. Het is slotdag geweest, het was een prachtige dag met heel veel blije en vrolijke gezichten. Maar ook aan slotdag komt een eind, er komt een eind aan een prachtig voetbalseizoen en dus een eind aan de tijd van het clubblad.

Het zal vreemd zijn om niet meer op zondagavond (verplicht) achter mijn bureau te kruipen en Studio Sport te missen. Maar ook best lekker. Het is nu tijd voor het moderne tijdperk van communiceren; via facebook, twitter, de site en de voetbalapp. Toch gaan we het clubblad missen. Want dat papieren krantje, dat leest zo lekker weg. En tuurlijk lees je dan alle verslagen even. Van Jan Bart over de Vets 2, van Teylingen 1, het verslag + foto’s van Peer over JO19-1 en de pupil van de week. Het programma lees je even door, je ziet wie er op 1 staat in de taartcompetitie en in de jeugdtreffer vind je terug wat er op dat moment speelt bij Teylingen.

 

Toch is het goed zo…

 

Het zijn mooie jaren geweest. En meer dan 2000 blaadjes zijn er gemaakt. En heel veel mensen hebben heel wat uren in het clubblad gestoken. Maar het is tijd voor vernieuwing. Tijd voor een vrije zondagavond. De tijd heeft het clubblad ingehaald. We gaan over naar een nieuwe website waar iedereen al het nieuws weer terug kan vinden. Het programma, de pupil van de week en natuurlijk hopen we dat Jan Bart blijft schrijven over het wel en wee van Vets 2. En het verslag van Teylingen 1 zal zeker terug te vinden zijn. En over een paar jaar hebben we het er nog eens over…Weet je nog, de tijd dat het clubblad er nog was.

 

Het waren prachtige jaren. Maar aan alles komt een eind. Aan een mooi seizoen, en ook aan het clubblad. Maar Teylingen bruist! En na de vakantie gaan we door met een heel mooi nieuw seizoen, en…een nieuwe website.

 

In de vakantie staan we overigens niet stil. De eerste week zullen we met de jeugd verblijven in Helvoirt op het Teylingen kamp. De belevenissen zult u kunnen volgen via facebook!

 

Ik wens iedereen namens de jeugdafdeling een hele fijne vakantie toe. Geniet ervan, en we spreken en zien elkaar weer in het nieuwe seizoen. De openingsdag is op 26 augustus. Schrijf die dag alvast in de agenda! Ik heb er alweer zin in!

 

Sandra van Vliet, jeugdsecretaris