Jeugdnieuws april 2019

Even een update vanuit de jeugdcommissie van RKVV Teylingen.

Er zijn nog 3 wedstrijddagen, te weten 11, 18 en 25 mei.

Maar er zijn nog veel teams die te maken hebben met inhaalwedstrijden. Die worden door de KNVB ingelast; zo speelt bijna de hele onderbouw op 4 mei terwijl dit nog vakantie is!

We overleggen met de leiders of wedstrijden door kunnen gaan, anders worden ze verplaatst. Houd daarom de voetbalapp goed in de gaten!

Toernooien

De tijd van de toernooien breekt weer aan. Tijdens dit Paasweekend speelt een aantal teams al een toernooi, en daarna staan er toernooien gepland met Hemelvaart, Pinksteren en op zaterdagen in juni.

Het toernooischema is HIER te bekijken. Op 15 en 16 juni is het jaarlijkse Han Bastiaanstoernooi bij Teylingen. Meer informatie volgt later.

Training in de meivakantie

De lagere scholen hebben vakantie vanaf 27 april t/m 12 mei. Tijdens deze weken is er voor de JO11, JO10, JO9 en JO9 GEEN training.

Voor de overige teams volgt informatie over trainingen via de leiders/trainers. Die kunnen bekijken of de training wel of niet doorgaat.

Hummelcursus bij Teylingen

Voor kinderen uit de groepen 1 t/m 4 wordt er een hummelcursus georganiseerd in combinatie met de Combibrug.

Deze cursus wordt gegeven door oud trainer van Teylingen Laurens Mouter en zal plaatsvinden op de volgende woensdagen: 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni van 16.30 tot 17.30.

Opgeven via de combibrug of via de mail aan Teylingen: jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl

Vacatures

Teylingen kan niet zonder vrijwilligers en helaas blijkt het tegenwoordig steeds lastiger om vrijwilligers te vinden.

Daarom een oproep.

Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar:

• Scheidsrechters

Zonder scheidsrechters kan er niet gevoetbald worden. Het lukt onze scheidsrechterscommissie nog steeds om wekelijks voor alle teams een scheidsrechter te regelen, maar het wordt steeds lastiger. Zo fluiten sommige scheidsrechters wel 2 wedstrijden op 1 dag. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Uiteraard wordt u ‘opgeleid’ zodat u vol vertrouwen een wedstrijd kunt gaan fluiten.

• Trainers bovenbouw

Een aantal trainers volgt momenteel een cursus om training te kunnen geven, waar we heel blij mee zijn! De meeste van deze trainers kunnen we volgend jaar inzetten bij de onderbouw.

Voor de bovenbouw (JO19, JO17, JO15) zijn wij nog op zoek naar trainers. Het gaat om 1 of 2 x training geven in de week.

• Barmedewerkers

Het lijkt zo vanzelfsprekend om iedere week in het clubhuis wat te bestellen achter de bar. Al onze barmedewerkers zijn vrijwilligers en een aantal gaat helaas stoppen.

We kunnen dus heel goed nieuwe barmedewerkers gebruiken. U kunt daarbij zelf aangeven welke dag het u zou uitkomen, zaterdag of zondag of met speciale gelegenheden (feesten, slotdag, enz).

Zoals aangegeven kunnen we niet zonder vrijwilligers. Wilt u uw steentje bijdragen, laat het dan weten door een mail te sturen naar jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl of door iemand van de jeugdcommissie of barcommissie even aan te spreken in het clubhuis. Wij hopen dat wij op u kunnen rekenen!

Tenslotte wensen wij iedereen mooie Paasdagen en een fijne vakantie toe! En heeft u nog vragen, laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,

Sandra van Vliet