• Jeugdplan sponsor Bunnig & partners Accountants adviseurs B.V.

  • Met Bunnig & Partners hebben wij een sponsor die ook al jaren lang de jeugd steunt en sponsort. Hans Pouwels is partner bij Bunnig & Partners en hij maakt zich hier hard voor! Zoon Cas heeft de gehele jeugdopleiding bij R.K.V.V. Teylingen doorlopen en speelde geregeld in de kleding met Bunnig & partners als sponsor. Cas speelt inmiddels al 2 jaar in de selectie bij R.K.V.V. Teylingen en dat doet hij zeer verdienstelijk! Dit is voor Hans geen reden om te stoppen als sponsor bij de jeugd! Integendeel, Bunnig & partners heeft de sponsoring weer met 4 jaar verlengd en doet dit niet alleen bij onze jongste jeugd, maar ook bij de middenbouw!

    Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met hun complete dienstverlening bieden zij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Zij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies. Hierbij de overzichtelijke website, waar je direct vindt waar je naar op zoek bent!! www.bunnig.nl

    De sponsorcommissie is erg blij dat Bunnig & partners doorgaat als sponsor van de jeugd! Zij delen dezelfde gedachte als die wij hebben als vereniging, namelijk:

    Ervoor zorgen dat de jeugd zich geen zorgen hoeft te maken over kleding zodat ieder kind de mogelijkheid heeft om te kunnen voetballen bij R.K.V.V. Teylingen!

    Nogmaals veel dank namens R.K.V.V. Teylingen!