Jeugdtreffer 2 december 2018

Virtueel kampioen noemen ze dat geloof ik.   Want na een doelpuntrijke 5-5 tegen concurrent RCL JO19-2 (zie het verslag elders op de website) kan het Najaarskampioenschap 2018 Teylingen JO19-2 nauwelijks meer ontgaan. Eén puntje of ik schat in zelfs een kleine nederlaag moet genoeg zijn gezien het verschil in doelsaldo. Om de jongens nogmaals aan te moedigen moet de platte kar wel een eindje rijden.  Er staat voor aanstaande zaterdag een uitwedstrijd in Woubrugge op het programma.  Suc6 boys !!

1.  Teylingen JO19-2       9 – 23     (33-15)

2.   RCL JO19-2                   9 – 20     (19-12)

Helaas voor Teylingen JO8-1 worden op de leeftijden O8 t/m O10 géén standen bijgehouden.  Volgens de KNVB is een kampioenschap op deze leeftijden niet interessant en daarom worden er géén poulestanden bijgehouden.  Maar ze gaan wel super goed!   Ondanks dat het team tussentijds een klasse hoger is ingedeeld blijft het team aan de winnende hand met belangrijker nog héél leuk voetbal.  Goed gedaan !!

De laatste volledige speelronde voor 2018 wordt zaterdag gespeeld, volgende week nog een ronde inhalen of beker.   Maar wat zegt de verdere agenda?

28 december              Oliebollentoernooi in de Wasbeekhal.  Het speelschema volgt volgende week in de mail en op de website

5 januari 2019             bezoek Mars Game Events voor Fortnite of Fifa toernooi.  Uitnodiging volgt deze week!

19 januari 2019           mogelijkheid voor een oefenwedstrijd.  Bij interesse graag via de trainer/leider een verzoek aan ondergetekende

26 januari 2019           start voorjaarsreeks 2019

Rondom de feestdagen is er géén training.   De exacte informatie/data volgt hierover nog.

Paul van Beek
Wedstrijdsecretaris jeugd