Jeugdtreffer 10 februari 2019

De voorjaarsreeks is begonnen. Hoewel? We hebben de eerste paar zaterdagen al best veel afgelastingen gehad, vooral bij de jongere teams.

Dit zal betekenen dat deze wedstrijden later worden ingepland, wellicht tijdens een vakantie. Daarom is het van belang tijdig aan te geven bij de leider wanneer je, of uw kind niet aanwezig kan zijn bij een wedstrijd.

We kunnen dan invallers regelen, dan wel de wedstrijd verplaatsen.

Toernooien

Net als andere jaren wordt ook dit jaar weer het Han Bastiaanstoernooi gehouden bij Teylingen en wel in het weekend van 15 en 16 juni. Op zaterdag 15 juni spelen de teams JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12.

Op zondag is het de beurt aan de JO13 en JO15.

Naast het thuistoernooi zullen de teams ook aan uittoernooien gaan deelnemen. Een overzicht hiervan vind je hier.

Ook hierbij geldt: mocht je / uw kind tijdens een toernooi niet mee kunnen doen, laat het dan tijdig weten aan de leiders.

Techniektraining bij Play 2 Improve

Voetbalschool en partner van Teylingen, Play2Improve, start begin maart weer met een nieuwe reeks techniektrainingen.

Klik voor meer informatie

FIFA toernooi op 16 februari
Aanstaande zaterdag, 16 februari, wordt weer een FIFA toernooi georganiseerd bij RKVV Teylingen. Dit in samenwerking met Voetbal in de Bollenstreek.

Hier kunnen alle leden van Teylingen aan meedoen (dus van JO8 t/m senioren).

De winnaars gaan naar de finale en zullen later dit seizoen strijden tegen spelers van andere clubs uit de Bollenstreek.

Het toernooi is bijna vol, er zijn nog een paar plaatsjes over. Wil je meedoen? Laat het dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar jeugdsecretaris@rkvvteylingen.nl of geef je op via de site van het FIFA toernooi. Klik voor meer informatie

Vrijwilligers

Teylingen is een vereniging met veel vrijwilligers die er voor zorgen de club draaiende te houden. Denk aan trainers, scheidsrechters, kantinemedewerkers, medewerkers in het onderhoud, gastheren/gastvrouwen enz.

Wij zijn er blij mee dat veel mensen hun steentje bijdragen, maar kunnen altijd meer hulp gebruiken.

Wilt u ook wat voor Teylingen betekenen? Laat het ons dan weten. Dat kan door een mail te sturen naar jeugdsecretaris@rkvvteylingen, maar natuurlijk kunt u ook de jeugdbestuurskamer een binnenlopen op zaterdag.

Jantje Beton

Over circa 3 weken gaat de jeugd van Teylingen collecteren voor Jantje Beton. Hiermee steunen we niet alleen Jantje Beton maar ook de jeugdafdeling van Teylingen zelf!

Komt de collectant dus aan de deur, dan willen we vragen een kleine bijdrage te geven.

Wij hopen u snel weer te zien bij Teylingen. De weersvoorspellingen zijn voor aankomende week beter, dus wellicht tot zaterdag!

Namens de jeugdcommissie van RKVV Teylingen

Sandra van Vliet