• Jubileum Feestweek komt eraan!

 • We genieten nog steeds na van de prachtige prestatie van ons eerste elftal. KAMPIOEN van de 4e klasse!!!  En dat in ons jubileumjaar.  Een beter kado kan de  selectie ons voor onze 100e verjaardag niet geven!  Het was vorige week een heerlijk feestje.  Dat beloofd nog wat want we zijn nog niet klaar met feesten. Op het moment van schrijven nog maar één week en dan start onze jubileumweek! Bijgaand een update van de activiteiten die nog komen gaan:

  Jubileum Teylingen Voetbalquiz – vrijdag 31 mei 2024

  Deze vrijdagavond starten we onze jubileumweek met de Teylingen Voetbalquiz.  Inmiddels is via Facebook al een breaking-news uitgebracht:   

  “De start van de jubileum week trappen wij af met de 'Teylingen Voetbalquiz', in een nieuw jasje, met veel nieuwe categorieën!

  Wanneer: vrijdag 31 mei
  Waar: in de Teylingen kantine natuurlijk
  Hoe laat: 19.30 uur inloop / 20.00 uur start
  Spelregel: (minimaal) één (oud) Teylinger in het team
  Kosten: €25,- per team (geen geld...) 

  Inschrijven kan via Niels Koning, Wout van Winsen, Koen van der Vlugt, Frank Rozier of Kay Nieuwenhuysen.

  Er is dit jaar ook weer plek voor max 20 teams (één team heeft maximaal vijf spelers)“.

  Jubileum Han Bastiaans jeugdtoernooi – zaterdag 1 juni 2024

  Ons jaarlijkse Han Bastiaans jeugdtoernooi is ook onderdeel van de feestweek.  Over de gehele zaterdag maar liefst 50 jeugdteams in de leeftijdscategorie JO8 tot en met JO12 binden de strijd met elkaar aan.  De Toernooicommissie onder leiding van Sandra van Vliet is druk doende er weer een mooi feestje van te maken.

  Jubileumfeest jeugdafdeling – zondag 2 juni 2024

  Dit feest is voor de jeugd van JO7 t/m JO15 en vindt plaats op het hoofdveld. Het begint om 8.45 uur en duurt tot 11.00 uur.  Niemand minder dan Luuk Steen leert de jeugdspelers wat voetbaltricks. Weet je niet wie Luuk Steen is, dan adviseren wij je om zijn naam in te toetsen op YouTube. En bij veel jeugdleden zal hij zeker al bekend zijn!

  Om het overzichtelijk te houden, worden de kinderen deze ochtend begeleid door hun leider/trainer. Samen met de leider/trainer worden er leuke voetbalspellen in circuitvorm gespeeld. Eén van de onderdelen is het leren van een trick door Luuk Steen! Kan je kind er geen genoeg van krijgen, dan is er aan het eind nog ruimte voor een korte meet & greet met Luuk Steen.

  Om de dag nog wat feestelijker te maken, vragen wij alle spelers in een zwart/rood voetbaltenue te komen.

  Let op: Aanmelden voor dit feest is verplicht!

  Om het feest goed voor te kunnen bereiden, vragen wij jullie om je kind voor 20 mei aan te melden. Dit doe je door een mail te sturen naar Suzanne van der Meer, svdmeer8@hotmail.com

  Vermeld in de mail het volgende:

  Naam kind

  Team kind

  Telefoonnummer in geval van calamiteiten

  Het feest is alleen bedoeld voor spelers van Teylingen. Broers en zussen zijn welkom, maar kunnen niet meedoen aan het feestprogramma.

  Daan van Leeuwen Penaltybokaal

  Na het feest zal om ongeveer 12.30 uur de Finale van de Daan van Leeuwen penaltybokaal worden gehouden! De voorrondes zullen eerder plaatsvinden. Natuurlijk hopen we dat jullie bij de finale aanwezig zijn en de deelnemers aanmoedigen!

  Return of the Legends toernooi – zondag 2 juni 2024

  Maar liefst 25 teams hebben zich aangemeld voor dit onderlinge voetbaltoernooi. Vanaf 11.00 uur betreden al onze (oud)senior leden, vandaar Return of the Legends, het strijdveld om te voetballen tegen leeftijdsgenoten.  Op 6x6-velden worden een paar wedstrijden gespeeld en voor de alleroudsten en/of degene die niet meer zo mobiel zijn is er wandelvoetbal.

  Aansluitend is er een gezellig samenzijn in het clubhuis, met waarschijnlijk veel prachtige, oude verhalen!   Info via jubileumtoernooi@rkvvteylingen.nl  bij onze Jubileumcommissie-leden Dirk, Ramon, Michael en Arjan van de veteranen 35+

  Allard Lindhout presenteert! – maandag 3 juni 2024

  Speciaal voor onze sponsoren, leden club van 100 en Vrienden van Teylingen, maar ook voor onze ereleden en leden van Verdienste!  Allard Lindhout zal op maandagavond een presentatie geven over zijn ervaringen als scheidsrechter op nationaal en internationaal topniveau. Een superleuke interactieve avond. Info via Paul van Beek  via jubileum@rkvvteylingen.nl.

  Keezen-avond – dinsdag 4 juni 2024

  Op zich is het spel Keezen geen reguliere activiteit bij Teylingen.   Maar omdat zoveel Teylingers dit spel heel graag spelen (tot zelfs een keezenweekend op Texel) is de Keezen-avond in ons programma opgenomen.  Onder leiding van Fer v/d Vlugt en Inge Smit zal dit bordspel fanatiek gespeeld gaan worden.   Het laatste bericht vertelt dat er nog ruimte voor koppels is om in te schrijven.  Dit kan via fervlugt@hotmail.com.  Kosten zijn € 10 per koppel.

  Adest Musica en Teylingen – woensdag 5 juni 2024

  Op woensdagavond 5 juni komt Adest Musica ons verblijden met een muzikaal bezoek.  Rondom dit optreden zal een mini-voetbaltoernooitje gehouden worden.   De eerste (gemeente) Teylingen Jubileumcup 2024!.   Het programma is als volgt:

  Halve finales:     19.00 -19.25 uur A: Lucky Warmunda – Lucky Foreholte
                                                    B: Lucky Teylingen – Lucky Ter Leede

  Pauze optreden: 19.30 uur    ADEST MUSICA

   Finales:      +/- 20.15 uur    Winnaar A – Winnaar B
                                            Verliezer A – Verliezer B 

  Na afloop sluiten we af met een gezellige borrel. Iedereen is van harte welkom op deze avond te komen kijken en luisteren. Info bij Arjan v/d Geest en Paul van Beek.

  Onze verjaardag-EN Kampioensreceptie – donderdag 6 juni 2024

  Op donderdag 6 juni 2024 vieren wij onze 100e verjaardag. Daarvoor houden wij donderdagavond een receptie voor genodigden en belangstellenden. Deze receptie combineren wij met het behalen van het kampioenschap van ons eerste elftal. Inloop zal zijn vanaf 19.30 uur en om 20.30 uur zullen wij officieel proosten op ons 100-jarig jubileum én de titel! Komen jullie ook proosten?

  Jubileumloterij feestavond – vrijdag 7 juni 2024

  Onze sponsorcommissie organiseert deze vrijdagavond een feestje. Met de DJ's4U en een optreden van Barry Badpak! Jubileumloten zijn nog steeds te koop op onze website of via jullie teamlink. Inmiddels kun je ook zaterdag contant loten kopen bij de sponsorcommissieleden. Op deze avond zal de uitreiking zijn van de (hoofd)prijzen van de jubileumloterij enshirtveiling. Jullie zijn van harte welkom!

  De Reünie – zaterdagmiddag 8 juni 2024

  Van 13.00 – 17.00 uur komen alle 50+ Teylingers bijeen in ons clubgebouw. Onder het genot van een drankje, hapje en muziek halen we alle mooie herinneringen nog eens op. Er zijn al veel  uitnodigingen verstuurd. Wel graag vooraf aanmelden via Theo van der Vlugt theovdvlugt@ziggo.nl, iets wat bijna 200! Teylingers al hebben gedaan.  

  Het Slotfeest – zaterdagavond 8 juni 2024

  Vanaf 20.00 uur sluiten we onze jubileum feestweek af met een knalfeest. Ons Feestteam heeft een mooi programma samengesteld met optredens van band Major Martinis, oud-voetballer en zanger John de Bever en zanger Martijn Stam & DJ.

  Let op: dit feest is 18+ en speciaal voor “van en voor (oud)-Teylingers”. Kaartverkoop gaat via uitndogiging of een mail naar jubilieum@rkvvteylingen.nl 

  En dan is het alweer zondag 9 juni 2024, ruimen we op en kijken we hopelijk terug op een mooie periode. Natuurlijk vergeten we in juli 2024 ook ons Jeugdkamp in Hellendoorn niet! Dit artikel sluiten we af met nog een aantal losse flodders

  Wist u dat….?

  -            Er op het scherpst werd gekaart tijdens het jubileumkaarten
  -            De Teylingen Crossloop niet echt liep ondanks alle goede voorbereidingen
  -            De Teylingensjaals mede door het kampioenschap van het eerste snel waren uitverkocht
  -            Hopelijk de nieuwe bestelling jubileumsjaals eind deze maand binnenkomt
  -            Er nog steeds jubileumloten te koop zijn voor hele mooie prijzen
  -            Je nog steeds kunt bieden op de retro-jubileumshirts

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten jubileum@rkvvteylingen.nl

  Namens de jubileumcommissie,
  Paul van Beek
  06-10099054

  #METENVOORELKAAR 💯 jaar🔴⚫️