• Jubileumfeest jeugdafdeling op 2 juni

 • Dit feest is voor de jeugd van JO7 t/m JO15 en vindt plaats op het hoofdveld. Het begint om 8.45 uur en duurt tot 11.00 uur.

  Niemand minder dan Luuk Steen leert de jeugdspelers wat voetbaltricks. Weet je niet wie Luuk Steen is, dan adviseren wij je om zijn naam in te toetsen op YouTube. En bij veel jeugdleden zal hij zeker al bekend zijn!

  Om het overzichtelijk te houden, worden de kinderen deze ochtend begeleid door hun leider/trainer. Samen met de leider/trainer worden er leuke voetbalspellen in circuitvorm gespeeld. Eén van de onderdelen is het leren van een trick door Luuk Steen! Kan je kind er geen genoeg van krijgen, dan is er aan het eind nog ruimte voor een korte meet & greet met Luuk Steen.

  Om de dag nog wat feestelijker te maken, vragen wij alle spelers in een zwart/rood voetbaltenue te komen. 

  Let op: Aanmelden voor dit feest is verplicht!
  Om het feest goed voor te kunnen bereiden, vragen wij jullie om je kind voor 20 mei aan te melden. Dit doe je door een mail te sturen naar Suzanne van der Meer, svdmeer8@hotmail.com                                                                                                         

  Vermeld in de mail het volgende:

  • Naam kind
  • Team kind
  • Telefoonnummer in geval van calamiteiten

  Het feest is alleen bedoeld voor spelers van Teylingen. Broers en zussen zijn welkom, maar kunnen niet meedoen aan het feestprogramma.

  Daan van Leeuwen Penaltybokaal
  Na het feest zal om ongeveer 12.30 uur de Finale van de Daan van Leeuwen penaltybokaal worden gehouden! De voorrondes zullen eerder plaatsvinden. Natuurlijk hopen we dat jullie bij de finale aanwezig zijn en de deelnemers aanmoedigen!