• Jubileumshirts Teylingen 1 uitgereikt

  • Eind vorig seizoen werden alle plannen voor een speciaal jubileumshirt omgezet in een bestelling. En begon het spannende afwachten wanneer de bestelling afgeleverd kon worden. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover en kon het jubileumshirt aan ons eerste elftal worden uitgereikt. Aan het eind van de wedstrijdbespreking brak de jubileumcommissie in. Na een korte, warme speech mocht aanvoerder Bas Gozeling het eerste shirt in ontvangst nemen. In het shirt zijn gouden tinten en rugnummers verwerkt die verwijzen naar een 100-jarig jubileum. Op de mouwen zijn de jaartallen 1924 en 2024 vermeld.  Met een knipoog naar vroeger heeft het shirt een kraagje en uiteraard ontbreekt ook het jubileumlogo niet. Voor de Pupillen van de Week zijn in dezelfde stijl dit seizoen ook shirts beschikbaar.  

    De eerste thuiswedstrijd van het seizoen, in de nieuwe shirts, resulteerde in een bekerzege op H.V.V. Ras uit Den Haag en daarmee een belangrijke stap naar plaatsing voor de volgende bekerronde.

    Aan het einde van het seizoen zullen de shirts in de feestweek worden geveild. Hét uitgelezen moment om dan zelf een shirt uit deze speciale editie te bemachtigen. Maar daarover later dit seizoen meer informatie.

    Tot slot nog een speciaal woord van dank aan onze hoofd- en shirtsponsor TWINPACK en onze shirtsponsor LJ SPORT. Zij staan toe dat wij in het jubileumseizoen dit speciale shirt zonder sponsoruitingen dragen. Gelukkig blijven deze sponsoren dit seizoen wel zichtbaar, want het sponsortenue wordt dit seizoen met eer gedragen door ons tweede elftal.