Kerst Inn voor onze vrijwilligers

Beste vrijwilliger,

Wij willen u graag uitnodigen voor de jaarlijkse KERST-INN.

Dit jaar is een persoonlijke uitnodiging door omstandigheden niet verstuurd, wel staat de uitnodiging al enige tijd op de website.

Op zaterdag 15 december bent u met uw partner van harte welkom in ons mooi versierde clubhuis aan de Roodemolen.

De avond begint om 19.00 uur.  Je krijgt bij binnenkomst een kopje koffie, thee, warme glühwein of chocolademelk met rum, de laatste ronde zal zijn om 22.00 uur.  Tevens krijg je bij binnenkomst 2 consumptiebonnen per persoon.

Een jaarlijkse feestelijke happening, om u te bedanken voor uw inzet het afgelopen jaar voor de vereniging. Wanneer u weggaat krijgt iedere vrijwilliger een persoonlijk attentie mee.

Ook zal er dit jaar weer een loterij plaatsvinden, met leuke prijzen.

Mocht u deze avond verhinderd zijn, dan is er zondag 16 december alsnog gelegenheid om uw attentie op te halen in de kantine tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

De kantinecommissie