Kerst-Inloop

Hierbij nodigen wij al onze vrijwilligers. maar ook mensen die vrijwilliger willen worden!, donateurs en sponsoren die Teylingen een warm hart toe dragen en al onze leden met hun partners uit voor een Kerst-Inloop op

14 december 2019
16.00 – 20.00 uur

Op deze feestelijke middag/avond in kerstsfeer ontvangen wij u vanaf 16.00 uur in ons clubhuis, om met elkaar nog even gezellig samen te zijn onder het genot van een drankje en een kleine snack.

Deze gezellige bijeenkomst duurt tot 20.00 uur en wordt muzikaal opgeluisterd door DJs4U.

Aan het eind van de avond (vanaf 19.00 uur) willen wij onze vrijwilligers(sters) graag nog een kerst-cadeaubon overhandigen, als dank voor hun inzet voor onze vereniging ( er is 1 cadeaubon per vrijwilliger) .

Alle uitnodigingen zijn inmiddels per mail verzonden. Mocht u de uitnodiging niet hebben ontvangen, dan hebben wij (nog) geen e-mailadres van u. Uiteraard bent u van harte welkom. Neem u dan wel even contact op met Marleen Rotteveel.

De Feestcommissie;
Jeroen Verwer, Koen v.d. Vlugt, Jop Kniest, Joost Rotteveel, Niels Koning, Carla Durieux en Marleen Rotteveel