Kick Off voor het toernooiweekend

Nog maar een paar dagen en dan is weer het Han Bastiaans toernooiweekend.

Maar voordat we op zaterdag gaan voetballen, is er op vrijdagavond de Kick-Off van dit weekend. Dit is bedoeld voor alle leden van de JO11 en jonger, maar ook voor de kinderen die nu aan het meetrainen zijn!

Al onze jeugd spelend in O10 en O11 wordt om 17.00 uur met een fiets (!) bij de club verwacht voor de voorrondes voor de penaltybokaal, een heerlijke hamburger van de BBQ en patat, een paar uur zwemplezier en aansluitend leuke voetbalspellen én een Bingo. Om 23.00 uur is het feest voorbij en kunnen zij opgehaald worden.

De spelers van de JO9 en JO8 zijn om 17.30 uur van harte welkom. Zij beginnen met eten en zullen daarna de voorrondes van de penaltybokaal gaan schieten. Ook voor hen staat de avond verder bol van voetbalspellen op het hoofdveld en aansluitend een gezellige bingo. Om 21.30 is het voor hen afgelopen en kunnen ze worden opgehaald.

Vergeet niet om aan te melden voor deze fantastische avond!