Kom kennis maken met voetbal!

De meeste (team)sporten naderen het einde van hun seizoen en houden daarna een zomerstop.

Is uw kind er aan toe om te gaan starten met een leuke teamsport? Of juist toe aan verandering van sport, maar weet hij/zij nog niet wat hij leuk vind? Dan is dit dé kans om kennis te maken met voetbal, want bij RKVV Teylingen kan uw kind gratis en vrijblijvend vier keer deelnemen aan een training.

Wij organiseren namelijk in samenwerking met De Combibrug op 4 woensdagmiddagen leuke voetbaltrainingen. En dat wordt niet zomaar een uurtje voetballen, want de trainingen worden geleid door niemand minder dan Laurens Mouter, voormalig hoofdtrainer van het eerste elftal van Teylingen.

De trainingen zijn bedoelt voor kinderen die dit schooljaar in groep 1, 2, 3 of 4 van de basisschool zitten en zijn op woensdag 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni van 16.30 tot 17.30 uur.

Deelname aan deze woensdag-trainingen is zoals gezegd gratis en geheel vrijblijvend. Al weten we bijna zeker dat je graag bij deze leuke vereniging wil horen als je er eenmaal kennis mee gemaakt hebt.

Aanmelden gaat via de Combibrug (www.combibrug.nl)

Wilt u eerst meer informatie over onze gezellige vereniging? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.rkvvteylingen.nl of volg ons op Facebook