• Kom kennismaken met voetbal en RKVV Teylingen

  • U kent ze vast wel, die kleuters die altijd maar bezig zijn met een bal. Die in huis en in de tuin op elk geschikt én ongeschikt moment allerlei moves aan het oefenen zijn. Die al dribbelend een boterham eet en het liefst met die bal onder de douche gaat en ‘m mee naar bed neemt!

    Maar zo’n kind heeft u zelf niet? Mooi! Dan is juist uw kind helemaal op zijn of haar plek bij de kennismakingstrainingen bij RKVV Teylingen. Zij kunnen nu 3 trainingen volgen om de sport en sfeer binnen de vereniging te ervaren. Onder leiding van trainers van De Combibrug verzorgen onze eigen jeugdtrainers leuke oefeningen met de bal, met hier en daar ook best wat moeilijkere trainingsvormen tussendoor en elke training wordt natuurlijk afgesloten met een partijtje!

    De trainingen zijn bedoelt voor kinderen die dit schooljaar in groep 1, 2 en 3 van de basisschool zitten en zijn op woensdag 7, 14 en 21 juni van 16.30 tot 17.30 uur.

    Deelname aan de training is geheel vrijblijvend en kosteloos. Er is enkel makkelijk zittende kleding en sportschoenen nodig. Aanmelden voor deze leuke trainingen gaat via www.combibrug.nl