• Loris is Pupil vd Week

 • Aanstaande zaterdag speelt Teylingen de eerste thuiswedstrijd van 2023, en wel tegen BSC ’68; gelijk dus een hele spannende wedstrijd. De pupil van de week, Loris de Ridder, gaat op herkansing. Voor de winterstop werd de laatste thuiswedstrijd qua tijd en veld verplaatst en daardoor was Loris toen geen pupil. Maar hij heeft nu lang genoeg gewacht, aanstaande zaterdag zit hij op de bank bij Teylingen 1. Loris voetbalt in Teylingen JO12-2 en dit team heeft de stijgende lijn te pakken. Na een aantal nederlagen in het eerste deel van het seizoen, gaat het nu super goed. Ze zijn bovenaan geëindigd in de 2e fase (2e competitieronde) en gaan nu vol goede moed aan de nieuwe fase beginnen.

  Loris staat op het veld als spits. Bijna elke wedstrijd weet hij te scoren. Dit seizoen heeft hij pas 1 wedstrijd niet gescoord. Ik ken echt spitsen die het minder doen hoor! Loris heeft eerder in Teylingen JO8-1, JO9-1, JO10-2 en JO11-2 gespeeld. Eigenlijk altijd als spits. Waarschijnlijk heeft hij geleerd om veel te scoren bij de hummels, want ook Loris is begonnen bij Piet van der Klugt. Zo zie je maar, hoeveel talentjes er uit de hummels zijn voortgekomen! Elke week gaat Loris trouw naar de training. Zijn trainers zijn Floris en Rein, en die kunnen heel goed training geven. Ze zijn er op zaterdag ook bij als het kan met hun eigen wedstrijd, want deze jongens spelen in Teylingen JO19-1. Loris zegt dat Floris en Rein ook als leiders goed zijn, maar soms mogen ze wel iets harder aanwijzingen geven. Alhoewel, ik begrijp wel dat ze dat niet doen, want dat is helemaal niet nodig want de jongens voetballen gewoon goed.

  Loris zit op de Springplank in groep 8, het laatste jaartje dus! Hij heeft 3 juffen, juf Floor, juf Linda en juf Lianne. Juf Lianne is met zwangerschapsverlof, dus die is eventjes afwezig. Maar ook Loris heeft dus Juf Floor. Dat is echt een hele bekende juf, en ik zou het echt superleuk vinden als ze een keertje komt kijken. Sommige jongens uit Teylingen JO19-1 hebben zelfs al les van haar gehad, en toen was ze al een favoriete juf. En dat is ze voor Loris ook! Het leukste op school is drama, dan moet je toneelspelen. Je zou misschien denken dat Loris dan acteur zou willen worden, maar dat is niet het geval. Rekenen is een vak dat Loris liever overslaat. Later zou Loris het liefste profvoetballer willen worden of anders treinmachinist. Loris weet dat het niet veel kinderen lukt om hun droom waar te maken om profvoetballer te worden, dus hij heeft een prima alternatief. Ik denk dat de NS hoopt dat Loris heel snel klaar is met leren, want ze kunnen wel wat machinisten gebruiken! Loris gaat wel eens met de trein, dat is eigenlijk het leukste dat er is (op voetbal na dan). Hij gaat dan met de trein naar Heiloo of hij gaat naar de meeste magische plek in Rotterdam, de Kuip! Want ook Loris is een fan van Feyenoord en niet zomaar eentje. Feyenoord zit in het DNA van Loris, dat komt door zijn vader en eigenlijk wel de hele familie. Hij is kameraadje en daardoor kan hij ieder seizoen een wedstrijd naar het stadion. De beste van Feyenoord is Gimenez, dat is natuurlijk ook een spits! Misschien kan Loris even aan Gimenez leren hoe hij iedere wedstrijd een doelpunt kan maken; daar zou ik persoonlijk ook heel blij van worden. Feyenoord staat nu bovenaan en Loris heeft er wel vertrouwen in dat het dit jaar weer mogelijk moet zijn om kampioen te worden.

  Loris heeft een broertje, dat is Liam van 8 jaar. Liam voetbalt in Teylingen JO10-2. Verder zijn er huisdieren in huize de Ridder, namelijk vissen. Het liefst zouden Liam en Loris wel een hond willen, maar dat zit er niet in. Want dan is het voor de hond wel fijn als je thuis bent, en de familie heeft veel uitjes en dat is dus niet handig. Daarom zijn vissen een prima alternatief! Die blijven gewoon gezellig met elkaar zwemmen ook al is er niemand thuis.

  De vriendjes van Loris zijn Sebastiaan, Thom, Chris, Jaap, Lars en Sem. Veel van deze jongens zitten bij Loris in het team, dus 3x raden wat ze gaan doen in hun vrije tijd. Voetballen natuurlijk! Maar ze doen ook andere dingen zoals gamen en gewoon lekker chillen.

  Loris is een echte voetbalfanaat. Want hij is fan van Feyenoord, maar ook een hele trouwe Teylinger. En het is heel fijn dat Loris op de bank zit zaterdag bij het eerste. Het is namelijk zo, dat als Loris bij een wedstrijd van Teylingen 1 gaat kijken, of bij Feyenoord in de kuip zit, dat het dan gewoon ALTIJD 4-0 wordt. Deze uitslag was dus de voorspelling van Loris voor de wedstrijd tegen Roodenburg, maar is ook de voorspelling van aanstaande zaterdag! En dan mag het doelpunt dat Loris maakt bij de aftrap, eventueel ook meegeteld worden. Wie is de favoriete speler van Teylingen 1? Dat is Pascal de Ridder, want dat is verre familie van Loris. Pascal is namelijk de achterneef van de vader van Loris. Verder vindt Loris Dennis van den Nouland een supergoede speler.

  Zie het Facebook fotoalbum voor alle foto's van Loris rondom de wedstrijd.