Marathonkaarten voor koppels

Op zaterdag 8 juni 2019 wordt de jaarlijkse kaartmarathon gehouden. Van 10.00 tot 22.00 uur worden er in het clubhuis van Teylingen circa 15 rondes gekaart. We volgen de regels van het Rotterdamse klaverjasspel en het is ‘verplicht gaan’.

Helaas moeten we een maximum stellen aan het aantal deelnemers om het nog comfortabel te houden. Daarom kunnen er slechts 50 koppels inschrijven. Zorg dus dat je er snel bij bent, want vol = vol!!
De inschrijving is pas geldig bij directe betaling van 35 euro (per koppel). Hiervoor ontvangt een ieder 2 kopjes koffie, 2 consumpties, 2 broodjes ham of kaas, 1 broodje kroket of frikandel en o.v.b. saté.

Inschrijven en betalen kan bij Sjaak van Leeuwen 06-12687170.

Indien je jezelf aangemeld hebt en onverhoopt toch verhinderd bent op de 8e  dan graag zelf voor vervanging zorgen en doorgeven aan Sjaak van Leeuwen.

Voor meer informatie kun je altijd de organisatoren benaderen: Sjaak van Leeuwen, Maikel v.d. Zon, Patrick Ritzen en Marleen Rotteveel


We vinden het geweldig dat we nu al kunnen melden dat er enkele sponsors gevonden zijn voor deze dag. Toch zijn wij nog op zoek naar meer sponsors voor deze gezellige dag. Dus wil je iets schenken, neem dan even contact op met één van de organisatoren.

Onderstaand een opsomming van bedrijven en particulieren die deze kaartmarathon met geld en/of middelen ondersteunen:

Bloemenstal “de Puk”

Een Ter Leede vriend

Ronald Simmelink

Marc van Wonderen

Romanova

Blue Inn

Bloemenkiosk Het Uitzicht, tel. 06-12790950

Bakker & Zn. B.V.

Frans van der Mey

Frans Apperloo

Ed v.d. Berg

Loek van Kesteren