Nieuw team en competitie Vrouwen 18+

Vanavond speelt ons vrouwen team 18+  de eerste thuisronde 7×7 competitie. Ze spelen tegen SV Oosterheem, FC Oegstgeest en FC Zoetermeer. Op 20 september hebben de vrouwen de eerste wedstrijden gespeeld in Zoetermeer.

Het team wordt gesponsord door JO!Woman en DJs4U, waar we uiteraard erg blij mee zijn.

De 3 wedstrijdrondes beginnen om 20:00 op ons sportpark. Iedereen is vanavond van harte welkom om het team aan te moedigen. Uiteraard is het clubhuis open om na de wedstrijden, onder het genot van een drankje, na te bespreken. Let wel op: het is bij de bar alleen mogelijk om via pinbetaling uw consumpties af te rekenen.

7 X 7 vrouwen competitie

7×7 voetbal is voor velen de perfecte voetbalvorm: voor speelsters met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen, voor speelsters die geen genoeg van voetbal kunnen krijgen en op zoek zijn naar een extra speelmoment, of teams die door een terugloop van het aantal leden geen elftal meer op de been kunnen brengen.

Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld tegen speelsters die minimaal even oud zijn. Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel.

Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes op vrijdagen in het voorjaar (februari tot en met april) en/of najaar (september tot en met november). Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.