• Nog eens 3 prachtige tafels op ons terras

• Afgelopen zomer schreven we al een bericht over de uitbreiding van het terras, waar ook nog eens plaats was voor 6 prachtige statafels. De nieuwe sponsorcommissieleden laten zich niet onbetuigd, want sinds deze week kunnen nog meer mensen een plekje aan zo'n prachtige tafel bemachtigen. Ro’s barbershopHortus Artifex en Versluis groep bleken namelijk bereid om te helpen nog eens 3 tafels mogelijk te maken.

We hopen daarom op nog veel nazomerse weekeinden de komende weken, zodat we heel veel Teylingers en/of supporters op ons gezellige terras kunnen ontvangen.

Met deze 9 tafels rondt de sponsorcommissie deze actie voldaan af, er moet natuurlijk nog wel ruimte overblijven om rond die prachtige tafels te kunnen staan ;-)

Heb jij een andere ludieke sponsoractie voor ogen? Of wil je weten welke sponsormogelijkheden er zijn bij onze mooie club? Neem dan even contact op met één van de commissieleden: Niels Koning, Huub vd Vlugt, Marinda Broekhuizen, Tom vd Vlugt of Tim Koppier. Mailen kan naar sponsoring@rkvvteylingen.nl