• Nog meer Jubileum wedstrijdshirts in de veiling

• Op de bijzondere datum 24-01-2024 ging het eerste kavel van de Jubileum Veiling online: het wedstrijdshirt met nummer 24. Hier zijn direct al enkele mooie biedingen op gekomen. En terecht, want dit is toch wel een écht collectors item! Bieden is nog mogelijk tot 29 februari 2024, 23:59 uur, dus neem snel een kijkje op Veiling Teylingen, maak een account aan en start met bieden.

Op donderdag 1 februari vullen we de kavels aan met wedstrijdshirts met de rugnummers 18 t/m 22. De kavels zijn vanaf 12.00 uur beschikbaar en bieden kan wederom tot 29 februari 2024 23:59 uur.

Wil je eerst zien waar je op gaat bieden: in het Teylingen Home staat als voorbeeld een (nummerloos) shirt. Of kom gewoon een wedstrijd van Teylingen 1 kijken, dan zie je welke (basis)speler er bij welk rugnummer hoor en kun je op die manier bieden op het shirt van jouw favoriete speler(s)!