• Omroeper gezocht

  • De afgelopen jaren zijn we eigenlijk altijd gewend geweest dat er bij thuiswedstrijden 1 of meerdere vrijwilligers de radiokamer in de tribune bemanden tijdens de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip. Helaas kunnen de omroepers, onder andere door wedstrijdverplichtingen, dit niet meer doen. Daarom zijn we op zoek naar 1 of meerdere enthousiaste supporters van Teylingen die het stokje over willen nemen.
     
    Wat houdt het eigenlijk in? Je komt ongeveer 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd de opstellingen van beide teams ophalen in het Teylingen-Home. Daarnaast zorg je dat je weet welk jeugdlid pupil van de week is en wie de (bal)sponsors van de wedstrijd zijn. Bij opkomst van de spelers spreek je de opstellingen uit en noem je de namen van de pupil en de (bal)sponsors. Bij doelpunten van Teylingen speel je de doelpuntentune af en noem je de naam van de doelpuntenmaker. Mocht de tegenstander scoren dan noem je uiteraard ook zijn naam. Eventueel kun je ook de social media (twitter) bij houden met de ontwikkelingen tijdens de wedstrijd.
     
    Heb je interesse en wil je in het jubileumjaar onze omroeper zijn of wil je meer weten stuur dan even een mailtje naar 📨 technischezaken@rkvvteylingen.nl